Skolebesøk

Ja, i dag var vi på vårt skolebesøk på tinntjønn, det var jo artig. Veldig vanskelig å finnefram, guud. Å til Torsdag er det game over. Da stikker vi oppdelt i 8 forskjellige klasser, på to forskjellige skoler. Men når vi satt med alle i dag, syns vi de så helt ok ut. Blir sikkert godt kjent med alle. Håper vi. Noen visse av oss fikk den rareste lærer..andre den beste//kuleste av dem. Da får vi bare vente å se til høsten da, god sommer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits