OK - dagen

Hei!

I dag har vi fleste hatt det fint, vi har laget eller, malt eller hvordan jeg skal si det kjeramikkfisker på skolen. Vært på datan, mens noen av oss skulle få en straff? Vet ikke. Friminutt og siste time gikk til å lage "Velkommen til verden Sebastian," kort. De ble jo kjempefine. Grunnen til det er at vår ANDERS ER KUUUL og Anne Line har fått en liten gutt, koselig. Så skal vi har stor pizzadag til Fredag! Alle i klassen skal få lage en hver med alt mulig de vil ha på, fritt vilt. Her ser dere bildet jeg *zooma inn på Anders, er litt skremmende men får duge, haha! Kanskje litt overdrevet zooming med iPod, pga. kamera var - PSHSFUS!

 

                                                                                                    

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits