Nydeligste avslutningen

Hei..

Dette var en helt nydelig avslutning, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne..får vel ta det i rekkefølgen som vi gjorde. Vår Tore, nestleder på skolen vår, kom faktisk å holdt en liten tale med noen gode kommentarer, "Ha respekt for foreldrene dine"  og "Husk nettevettsreglene", vi fikk alle en god *skratt, hehe. Så hadde vi mye god mat, koldtbord som du ser noe av på et av bildene jeg tok. Etterfølget med en tegneserie jeg lagde med en av mine næreste venner med kamerakvinne Tonje og skuespiller Nora, så ble filmen kalt "Gaud og Sutra". Det var supergøy. Til vi ble ropt inn, å alle fikk en rose hver og en fin kommentar til læreren vår Magrete på forskjelligfargede hjerter. Vi sto i en nydelig rekke, da Margrete ville lese høyt en tale, alle fikk tårer i øynene ved "Læreren deres Birgitte, døde av Kreft. Meg og Frode sto der sammen og sørget, og dette ville jeg aldri oppleve igjen. Inntil 1 og et halvt år senere, da sto jeg der alene. For da døde han." Vakkert..hun er en fantastisk lærer jeg aldri vil glemme. Så fikk vi kake, og en film som var brent av med masse bilder fra turer og slikt. På et bord lå også bilder av alle i 1. klasse, fellesbilde og ting vi hadde laget i mindretid. Så danset to søte jenter en kul dans, å da den var ferdig kom komiteëleder opp å sa "Da slo klokken halv 10, da pakker vi sammen, avslutning...osv." Så løp flesteparten av jentene inn i skogen å kom ikke tilbake før lenge etterpå, blandt annet meg, hehe.

 

    

 

     Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits