festa festa festa

Hei!

Ja, i kveld skal vi ha klassefest, det betyr jo da at det er den siste fellesopplevelsen vi får sammen. Vi skal ha det i Tinntjønn kantina i kveld, blir artig når guttene og jentene skal danse for oss, ser frem til detta! Vi fikk da i oppgave å ta med ting vi har laget fra da vi var små, letelete. Men skal bli koselig med koldtbord å mange gamle bilder fra da vi var småtasser, skal ta bilder å legge ut på bloggen senere. Vi fikk også klasselista i dag, så ut som om de fleste av oss var fornøyde. Men ikke alle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits