sov nå søtt

Hei!

Da var vi alle vel begynt å bli trøtte..bob-bob. Sitter å ser på bompybjørnene nå før natta, med tomatsuppe, mmmm. Dere har vel lagt merke til at vi har fått nye kategorier under "Lenker"? Og nytt bloggdesign. Blandt annet vil det bli lagt til kategorier som "video" og "bilder". Det er vel en stor forbedring. Alle får sove godt å glede seg til skolen//jobben i morgen, deilig følelse at sommeren nesten er her.

SUNSHINE KLEMMER TIL ALLE=)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits