Om oss

Vi er en gjeng - blanda fra alle tre klassene i 7. Vi holder til i Søgne, verdens beste sted med hollywood skilt å alt, all inclusive. Vi liker å være ute å spille fotball, håndball, svømme å være aktiv både ute og inne. Vi er veldig kreative og har veldig smarte//fantasifulle hjerner, craaazy. Veldig glad i folk som leser bloggen, som alltid. Vi er også superglade i kommentarer, så bare foss på med dem. Både gutter og jenter er med på bloggen, å det kan komme masse innlegg hver dag. Må gjøre videoer,bilder osv. Vi ser frem til dette!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lunde folka

Lunde folka

13, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits