WOHOO! Vi har begynt å blogge igjen.

Da har ett par av oss begynt å blogge igjen. Artig. Gjerne spre det. Nå har også vår Martin kommet videre til Trondheim med beatboxingen sin, og skal delta på D'Voice festivalen i Finsland 29-30 april med blandt annet Cir.Cuz, Atle Pettersen og Byz! Også en flestepart av oss er på tussecup i stavanger, kanskje du også? Håndball fever! blogges i nærmeste framtid, evt. får jeg kanskje ut må gjøre videoene her også, ikke bare på facebook. Men de blir lagt ut på herregaudaost.blogg.no på fansiden vår på facebook!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits