Tynn hud og reaksjoner

Jeg har egentlig ganske tynn hud - der du ser reaksjoner og følelser. Er jeg redd eller lei meg, blir jeg rød. Er jeg glad og selvsikker, blir jeg blå. Er jeg skuffet eller irritert, blir jeg lilla. Dette kommer av at blodårene syntes fram - når jeg beveger meg. Det er faktisk ingen "kur" mot dette, å det irriterer meg grenseløst. Men det er egentlig ingenting  å være irritert for, det viser bare at du er annerledes, å det er spesielt og kommer godt med hos noen mennesker. Vil bare at dere som sitter i rullestol eller har andre sykdommer/symptomer, skal være stolt av det. Ha en fin helg - alle sammen i lokalt, narsjonalt og internasjonalt. Uansett hvor du er, vær stolt å vær glad for at du har fått et liv.

Én kommentar

ellametaa

20.feb.2012 kl.16:44

søt blogg ;)

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits