Skrik 4!

heei..! ♥

nå er jeg hos Julie i klassen! ♥ Vi har sett på skrik 4 (driittskummel).  I morgen så er det litt uklart om hva vi skal ... men en ting er sikkert, vi skal chille! ♥ men nå hører vi på musikk og gjør ikke så veldig mye! Jeg er forkjøla :( det er ikke gøy.

Men i skrik 4 så hadde vi ALDRI trodd at den mest søte og uskylde jenta skulle være MORDEREN?! tørr nesten ikke sitte ved siden av Julie, er redd at hun skal ta fram en kniv og stikke meg til døden :'( neida, tulla. julie er snill hun ♥ hun hadde ikke gjort det :D  (håper jeg) .. vi har også spist grandiosa, nammmmm. ♥

<-------- pass deg for denne maska!!!

 Men nå må jeg gå :) hadee :) ♥ ♥ ♥

XOXO Tuva ♥ ♥

Én kommentar

19.feb.2012 kl.00:38

... den er ikke skummel btw

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi blir vel bare flere og flere, vi er i alderen 12 og 13 år. Fra Søgne i Vest-Agder. Dette er en blogg som ble skapt igjennom et vanelig besøk. Å vi vil fortsette å blogge, noen mer en andre. Konkurranser kommer i fremtiden, gang på gang. Kommentarer tar vi med et smil, vi vil vite hva du mener om det vi skriver her på herregaudaost. Og, hvordan kom vi på navnet? Det skal vi si deg. Hjernen. Vi er rare, å sånn er det bare med den saken.

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits