Pizza & kooos

Pysjamasparty, jeg tapte// 6 pizza stykker og 4,5l iste, men iste vant jeg da på. Hm, elsker musikk. Koser meg veldig, og vi har tatt feil av listene hele tiden. Isabell sin private blogg har vært på Agdenes hele tiden, å hun klikker, hun som trodde den sto på Søgne. Men takker, igjen, nå er vi på 5 plass. Kan vi slå 4 fra forrige gang? Hoho, utfordring. Gjerne kom med forslag til Må gjøre videoen vår, å etterhvert kommer ny headder, + 5 nye medlemmer. Vi skal være 12, vi tar ikke inn flere. Vi skal fylle headderen vår. Ønsker har det kommet mange av på e-post, bare å sende, vet du. Kos dere resten av helga, og for all del husk "T.G.I.F" :-)

- Malin & Æsi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 6, i alderen 12 år. Som du kanskje ser, er vi ganske tullete å finner på mye sammen på alle årstider året rundt! - Lurer du på noe, kan du kontakte oss på epostene under. Herregaudaost@yahoo.no TaraRetero@yahoo.no

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits