Diskotek

Da blogga vi om diskotek. Det var egentlig helt ok, bare helt ok. Vi kjøpte mange greier, danseleken var urettferdig, hm. Kjærlighet blomstret og kiosken ble på fullt nivå. Dumt at Hanne syns det var kjipt, å gikk i fra oss en time før slutten, men det var gøy alikavel. Masse dans å rocka breaking med Ole Petter. Neste uke blir det kanskje pus med støvler på oss på Heimklang, men vi er sikre på at vi skal på OpenMind i Mars. Å Martin som også blogger hos oss, fikk en tagg fra en fotballsko rett i leggen, så det kan være beinet er brukket. Får krysse fingrene for at han blir bra til UKM 10 Mars. Der skal også noen av oss, med store plakater. Det var vel alt fra etter siste innlegg, god natta.

- Malin blogget innlegget. ( Felles, bestemt ).

Én kommentar

Annette Nilsen

17.feb.2012 kl.08:31

Ønsker Martin lykke til med UKM ;D <3

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 6, i alderen 12 år. Som du kanskje ser, er vi ganske tullete å finner på mye sammen på alle årstider året rundt! - Lurer du på noe, kan du kontakte oss på epostene under. Herregaudaost@yahoo.no TaraRetero@yahoo.no

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits