Film og musikkvideo

Hei! I dag på skolen har Malin, Isabell, Tuva  og Andre' laget skrekkfilm, den ble kjempekul. Vi legger den kanskje ut senere, vi har ikke fått den ennå, men vi skal diskutere det. Imens Petter lagde musikkvideo med en del andre folk. Den ble kjempekul den også, med maraccas! Den vil også kanskje komme ut. Imens Martin lagde en skrekkfilm i går, med klassen sin å noen andre folk. Denne synes vi da var den garantert beste, våre ble på en måte, mest komedie, alle lo av den, den andre synes vi kunne vært ekte. Veldg gøy at vi fortsatt driver opp å ned på søgnelista, nå fra 1-25. Kjempegøy at dere leser, å hvis dere har noe dere vil at vi skal skrive om, så er det bare å sende forslag på epostene våre. Minner også på, at det er ekstra store sjangser til å vinne gavekort evt. andre ting om dere liker facebook siden vår! "herregaudaost.blogg.no". 

Oss6påbordet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 6, i alderen 12 år. Som du kanskje ser, er vi ganske tullete å finner på mye sammen på alle årstider året rundt! - Lurer du på noe, kan du kontakte oss på epostene under. Herregaudaost@yahoo.no TaraRetero@yahoo.no

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits