Hjemme, å kommentarønsker.

Hei. Da var jeg hjemme fra Oslo. Jeg møtte kjendiser ja, Cir.Cuz. Men desverre var alt tomt for strøm!  Ingen bilder.    Men det vi har lakt merke til ,At vi har fullt av lesere, men 0 kommentarer! Søgne lista har vi vært på lenge, men det er kommentarer vi vil ha! Isabell har litt mindre lesere, men fullt av kommentarer. Det er jo det som er gøy, å høre deres mening, hva er det som er gøy, av det vi blogger om? Men tilbake til Oslo. ALDRI HANDLE DER. Du blir dyttet over alt, og du kommer aldri fram i en kø, så du må gi opp. Men jeg fikk ivertfall med meg en giga kalkulator, og 2 ting fra gina tricot. Det er jeg da stolt over. Disney On Ice gikk også bra. Filmer kommer, må bare legge dem over først. Store drager å greier, hard stuff. Har også farga håret, gyllen brunt. + At hadde det veldig gøy ute på Fredag, med mange venner! Priser på Disney On Ice: 1 liten bøtte popcorn, 100 kr. En plastik stav som snurrer med lys, 180 kr. En liten pose sukkerspinn, 120 kr ( Ink. Mikke mus kongekrone med mikke mus ører).

Vel, jeg fikk også med meg sjokolade fra Freia butikken, like ved slottet til kongen og dronningen. Pappa kjørte litt feil, så vi kjørte etter de flytogene..på vei til gardemoen. For et syn, skjønte ingenting når veien var vedsidenav, 10 min på togsporene. Vel, men gleder meg til skolen, jeg vil aldri til oslo igjen. Om du kanskje så meg, så sov vi på "Hotel Scandic". Fine rom, med pc's og gratis varm drink! Fint å ha spotify da, vettu. Vi minner også på konkurransen, der du kan vinne en ny Alanya pakke! Den kan du finne om du blar lenger ned. Men husk å kommenter, ikke nødvendigvis denne lenka, men noe du synes var artig å høre om! Hvis du vil feks. vil vite hva mer som skjedde med meg inne på senteret. Går ikke an å spise i Oslo heller, fordi ingen ledige sitteplasser. Så jeg anbefaler ikke Oslo, eneste fordel: Ikke langt ifra Oslo Spektrum! Og kjendiser kan dere hodle godt øye med..

Blogges- Malin

5 kommentarer

ali shahera

01.feb.2012 kl.15:22

homseblogg til 1000

thea

05.feb.2012 kl.13:22

fin blogg !!<3

gjrne les min og komenter :

www.theaaamodt.blogg.no

06.feb.2012 kl.19:07

han var jo i kristiansand da, så er ikke så stort, har tatt på chris medina og sirius

Vi4påbordet.

06.feb.2012 kl.21:09

Det vet jeg, jeg har tatt på selveste Rihanna. Men er veldig glad for at jeg traff dem :-)

Isabell

07.feb.2012 kl.20:16

Heiei..! Nå er det bare Isabell som skriver en kommentar..! Jeg er veldig glad for at dere skriver kommentarer !! og gjerne kommenter på min blogg og ;) www.ijt123.blogg.no <3 Takk :)

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 6, i alderen 12 år. Som du kanskje ser, er vi ganske tullete å finner på mye sammen på alle årstider året rundt! - Lurer du på noe, kan du kontakte oss på epostene under. Herregaudaost@yahoo.no TaraRetero@yahoo.no

Du kan kontakte oss på Herregaudaost@yahoo.no eller Tararetero@yahoo.no Bli medlem på facebook fan-siden vår! Søk: herregaudaost.blogg.no å trykk "Liker"!

Kategorier

Arkiv

hits