Syk, blogger bare om noe, legen, rart..

Jeg er egentlig ganske redd for og ta blodprøver. MEN når moren til Isabell skulle ta den, måtte jeg bare gripe inn..Men fikk lykketroll med regnbuehår og de fine tannlegeklistermerkene ?utti :o)   Hadde 122% betennelse i blodet og halsbetennelse, hoho. I dag ville jeg gå på skolen..fordi jeg hadde noe viktig jeg skulle gjøre, som jeg har planlagt lenge. Jeg skal ta bilder av når det skjer, og si hva det er der og da.

DILLA, SICK SUR: Gal etter sangen Mange bjuder, og siden jeg var syk, fikk jeg ikke dra på sørlandsenteret..da hadde bare prosentene bare gått oppover, hadde vert for mye i aktivitet. Akkurat nå ser jeg på Phinies & Ferb, imens jeg drikker sjokomelk & spiser "KRUNSJ, GRILLES SPEARIBS SØRLANDSCHIPS". Til alle som er syke, god bedring. Til alle som har bursdag, gratulerer med dagen.

Men nå, skal jeg "shake" meg opp, og spise sjokoladepudding. Prøve & bli frisk, for i morgen må jeg ha tingene klare. Jeg trenger Gips, stor sokk, krykkene i boda & en god øvelse på dem.. Kan være lenge til akkurat jeg blogger, for har mye jeg må gjøre. Men om du vinner konkurransen nedenfor, så er det jeg som sender pakken til deg.

Musikk, egentlig bare kos å slappe av, men jeg kjeder meg så mye. Facebook er så kjedelig og titte på, når det ikke er noen aktivitet der inne. Midt i en samtale, må personen bare gå, fordi de er på skolen, kanskje Andres er der, elns. Men vi blogges om en god stund.

Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 4, i alderen 12 år. Elsker & "leke" utenfor og snakke! FORTSETT Å LES, FOLKS. KONKURRANSER KOMMER, MED FINE PREMIER. - Takk ( :

Kategorier

Arkiv

hits