Under oppussing, hjelp oss!

Hei, Malin her.

Jeg holder da på & pusse opp bloggen vår. Vi trenger mye inspirasjon, å hadde satt pris på om du hadde noe vi kunne brukt, for å gjøre denne bloggen bedre for leserne? Kom gjerne med forslag, så kanskje ditt ønske går i oppfyllelse, vil også holde konkurranser etterhvert når bloggen brer seg oppover "Søgne lista".

Da blogges vi senere!

Malin

4 kommentarer

Hanna

17.jan.2012 kl.15:34

HEII, SUPERKUL HEADER!

HÅPER DERE FÅR JOBBA DERE OPPOVER, SKAL LESE DENNE FAST <33

anna

18.jan.2012 kl.13:07

Hei. Dere burde få dere nytt design som ser litt finere ut, gult og hvitt er liksom litt kjedelig.. dere burde kanskje også skaffe dere en litt mer seriøs header som trekker lesere. ( den dere har nå var veldig søt og fin, men dere må ha en som trekker.. ) dere burde også skrive om intressange og gøye ting som hverdagen, drama, sminke, sport ..osv. syntes bloggen var søt nå, men gir dere bare tips ! :)

20.jan.2012 kl.16:44

denne bloggen er for 7-10år.. serr en av de dårligste bloggene jeg har lest... jeg sier ikke for å være frekk da!!! btw han gutten var litt sån søtt<3

herregaudaost

27.jan.2012 kl.17:13

Anonym: Tusen takk for det! - Petter.

Hvis du synes den er dårlig, bare hold deg langt unna oss.

Vi er ikke akkurat gamle damer som blogger om sminke. VI ER SMINKE HATERS!

Skriv en ny kommentar

herregaudaost

herregaudaost

16, Søgne

Vi er en gjeng på 4, i alderen 12 år. Elsker & "leke" utenfor og snakke! FORTSETT Å LES, FOLKS. KONKURRANSER KOMMER, MED FINE PREMIER. - Takk ( :

Kategorier

Arkiv

hits